Funktioner
QuickPOS
QuickPOS er nutidens svar på, hvordan et moderne kassesystem til din restaurant bør være.

Menukort opsætning
Byg dit menukort efter dine behov. Opret så mange kategorier og varer, du vil. Uanset hvor i verden du er.
Bestillingstyper
Opret dine bestillinger på et bord, som take away (levering eller afhentning) eller afregn med det samme.
Tilvalg og variationer
Opret tilvalg og variationer. Så kan tjeneren tilpasse gæstens bestilling, inden for de rammer, du sætter.
Køkkennote
Har gæsten en særlig efterspørgsel til sin bestilling? Skriv en note som sendes direkte ud i køkkenet.
Bordoversigt med opdelinger
Få et hurtigt overblik over, hvor mange ledige borde du har, og hvor travlt der er i restauranten.
Rabat
Du kan give gæsten rabat på sin bestilling. Vælg selv om den udregnes i kroner eller procent.
Opdel regningen / varen
Opdel regningen til dine gæster, hvis de ønsker at dele den. Du kan også dele én rødvins pris i to.
Refunder
Refunder gæstens betaling. Med vores integrerede kortterminaler, bliver transaktionen automatisk refunderet.
Dags- og månedsrapporter
Se alle dine rapporter på dags og månedsbasis. Udskriv dem på din bonprinter eller send dem på mail.
Kasseoptælling
Undgå personale med lange fingre, og sørg for at din kassebalance altid stemmer.
Offline mode
Begræns adgangen for dit personale med PIN koder, og følg med i, hvordan de enkelte tjenere performer.
Gavekort
Dine salgstal synkroniserer automatisk med E-conomic eller Billy. Det sparer din revisor for arbejdstid hver måned.
NFC kort
Køb NFC kort med dit eget design, og brug dem til gavekort til dine gæster eller medarbejderkort til dine ansatte.
Menukort opsætning
Selv når dit internet driller, kan du stadig lange tallerkner over disken. De vigtigste funktioner virker også offline.
Statistik
Brug statistik fra din restaurants drift til at styre din forretning og vækste hurtigere.

Menukort
Se salget på kategorier eller enkelte varer. Du kan også se, hvornår dine varer er populære, og hvad der bliver købt sammen.
Tjenerperformance
Track dine tjeneres salgstal, table turn, gns. bestillingsbeløb og mere, så du ved hvem der skal oplæres bedre i mersalg og service.
Borde
Se hvilke borde og opdelinger der omsætter for mest, samt gns. bestillingsbeløb, table turn og seating.
Betalings- og bestillingstyper
Se hvilke betalingsmetoder, dine gæster foretrækker og hvor mange take away og bordbestilligner I har.
Vejrforhold vs. salg
Sammenlign dit salg med vejrdata. Dine drinks kan f.eks. være mest populære, når det er over 25 grader.
Lokationer
Hvis du har flere restauranter, kan du sammenligne alle lokationerne og finde ud af, hvor de kan forbedres.